ЦСКА гони Галчев заради размирните думи


ЦСКА гони Галчев заради размирните думи

2437 0

ЦСКА почти сигурно ще се раздели с Борис Галчев през зимата, твърди "Тема спорт". Халфът изпадна в тотална немилост заради няколко свои медийни изяви и е наказан да не попада в групата за официалните мачове. На този етап няма никакви изгледи санкцията му да отпадне.

Галчев не припари до Вечното дерби, като дори не взе участие в последната тренировка в навечерието на сблъсъка с Левски. Той няма да попадне в групата и за предстоящия двубой в петък с Монтана в Ловеч. Срещата е с начален час 20:00.

Защо ЦСКА - София, а не Левски - Спартак?

Вече бившият капитан на ЦСКА ще остане в София, като по този начин ще пропусне пети пореден мач заради своето вътрешноклубно наказание. Всичко това е ясна индикация, че ръководството ще освободи 32-годишния халф през зимата. Още повече, че Галчев не е пожелал да се извини за публичните си изявления, а и на неговия пост ЦСКА разполага с доста опции. В тази зона на разположение на треньора Едуард Йорданеску са Давид Симао, Рубен Пинто, Петрус Бумал, Кристиян Малинов и Никола Колев. Така че, дори и Галчев по някакво чудо да остане на "Армията", шансовете му да се пребори за място сред 11-те са изключително минимални.

Повод за суровото наказание на халфа станаха негови изявления, че има разделение между феновете (каза го в началото на лятната подготовка), както и че чужденците в отбора трябвало да показват повече на терена. Това разгневи ръководството и то взе кардинални мерки срещу Галчев.

Халфът кара втори престой на "Армията", който започна в началото на 2014 г. Тогава бе привлечен от Ботев от Стойчо Младенов. Преди това бе в тима в периода януари 2010 - юли 2012 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички