ЦСКА цака Стяуа за свой юноша, който прави фурор в Румъния


ЦСКА цака Стяуа за свой юноша, който прави фурор в Румъния
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2227 0

ЦСКА е на път да направи сензационен трансфер, твърдят медиите в Румъния. "Червените" ще надцакат ФКСБ за българския халф Антони Иванов, който този сезон прави фурор в северната ни съседка с фланелката на Газ Метан Медиаш.

От Стяуа са го набелязали и дори са приготвили 150 000 евро за правата му. Шефът на Газ Метан Октавиан Морару обаче направи много интересно изказване пред румънския вестник "Проспорт".

"Не искам да говоря за пари, но специално за случая с Иванов той има оферта за 3 пъти повече пари, отколкото предлага Стяуа. Става въпрос за предложение от български клуб. Не е Лудогорец, но е от топклубовете", заяви Морару.

ЦСКА ОЧАКВА ЗАЩИТНИК ОТ БРАЗИЛИЯ

Според информация на "Меридиан Мач" става дума именно за ЦСКА, тъй като Левски не може да си позволи такива разходи в този деликатен за клуба период.

Антони Иванов е 23-годишен и през този сезон той има 11 мача и 1 гол за Газ Метан, чийто нов треньор е Едуард Йорданеску. През миналата кампания вътрешният халф бе футболист на Септември, за който изигра 17 срещи. Иванов е минал през школите на ЦСКА и Лудогорец, а след това е играл още у нас за Академик (Свищов), Спартак (Плевен), Созопол и Монтана.

ЦСКА проявява интерес към най-големия талант в централноамериканската страна Панама. Кой е той - четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички