ЦСКА без право на грешка във Велико Търново, докато Етър мечтае за топ 6


ЦСКА без право на грешка във Велико Търново, докато Етър мечтае за топ 6
Снимка: БГНЕС

814 0

Третият в първенството ЦСКА гостува днес от 17:30 часа на стадион "Ивайло" на Етър в много важен сблъсък. “Червените” имат възможност да скъсят изоставането си от върха, а великотърновци се борят за място в топ 6.

Болярите ще гонят втора победа над червените през тази година.Точно  преди месец виолетовите спечелиха с 1:0 в контрола на "Армията".На трибуните се очакват поне 8500 зрители, като и двата тима ще получат много солидна подкрепа от своите фенове.

Етър има кадрови проблеми, но те не са свързани с контузии или наказания. Красимир Балъков не може да разчита на двама от основните си играчи - Гълъбов и Колев, които са преотстъпени от ЦСКА. Извън сметките е и Александър Георгиев, който също е под наем от армейците. Вместо Гълъбов се очаква да стартира естонецът Артюнин. В групата пък ще попадне като резервен защитник юношата Кольо Станев. В халфовата линия Балъков също има решение, като там вместо

В групата на ЦСКА след контузии се завърнаха Бодуров, Лясков и Евандро. След наказания на линия са също Чорбаджийски и Джеси. През седмицата Енрике не тренираше пълноценно заради лека травма, но все пак замина с отбора. Той обаче се очаква да остане резерва, а по левия фланг на атаката ще стартира Евандро.

Как коментира Пенев възможността Димитър Бербатов да се присъедини към ЦСКА - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички