ЦСКА 1948 обясни за нападението над играчи на тима


ЦСКА 1948 обясни за нападението над играчи на тима
Снимка: Официален сайт на ЦСКА 1948

831 0

ЦСКА 1948 победи Спортист (Своге) с 4:0 в контрола, която се игра на Градския стадион в Своге. Резултатът обаче остана на заден план на фона на събитията, които се случиха в края на мача.

На срещата присъстваха фенове, които не подкрепят ЦСКА 1948, не подкрепят и местния тим. Те присъстваха, за да дразнят гостите и да се бият с... автобуса им.

Контузените футболисти на „червените“ Радослав Димитров и Герман Петров, които не попаднаха в групата за мача, успяха да „осуетят“ плана на дразнителите на стадиона и да спасят автобуса. 10-15 души стояха около превозното средство, опитвайки се да нарежат гумите му, обясняват от клуба. 

Радослав и Герман забелязаха това и без да се замислят се опитаха да спрят „феновете“. Численото преимущество обаче надделя и в момента Радослав Димитров е със счупен нос в МБАЛ „Света София“ и му предстоят допълнителни медицински прегледи. Герман има само охлузвания и е в добро състояние. Ще ви информираме, когато има повече яснота около състоянието на Димитров.

От спортно-техничечки план ЦСКА 1948 водеше играта през цялото време. Два гола на Марио Димитров и по един на Спас Спасов и Калоян Стефанов донесоха успеха на „червените“.

В следващия си мач ЦСКА 1948 приема БМ Спорт на 18.03 (събота) от 15:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички