Аспарух Никодимов: Феновете на ЦСКА не действат правилно


Аспарух Никодимов: Феновете на ЦСКА не действат правилно

1406 0

Една от легендите на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира пред "Мач Телеграф" актуалните събития около клуба. Той каза, че настоящите играчи не притежават нужните качества, за да носят екипа на "червените" и допълни, че не адмирира поведението на феновете преди двубоя с Ботев (ПД), завършил 0:0.

Определно това, което се случва не ми харесва. В предишни години също е имало такива моменти. По този начин публиката изразява мнението си. Привържениците от една страна са прави да са недоволни от слабите резултати на футболистите, но какво е виновен клубът, че да се поругават греди и поради тази причина да се изразходват излишни пари за ремонти. Това не е начинът.

Ръководството и почитателите е необходимо да проведат диалог и да преодолеят различията си. Вижте феновете на Левски. Тимът в продължение на години беше в ужасно състояние, но се съживиха защото са сплотени. Не приляга на запалянковците на ЦСКА да постъпват така. С цялото ми уважение към тях. Твърдим, че сме европейски клуб, но не бива да се действа така", завърши той.

А ето кой защитник на ЦСКА се раздели с клуба.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички