Ангел Червенков: Тежки времена очакват ЦСКА, ако Гриша Ганчев се оттегли


Ангел Червенков: Тежки времена очакват ЦСКА, ако Гриша Ганчев се оттегли
Снимка: Getty Images / Guliver

1881 0

Българският треньор Ангел Червенков, който е бил асистент в ЦСКА в периода 2003-2007 говори пред "Мач Телеграф" за злободневните теми свързани с клуба. Той говори предимно за собственика Гриша Ганчев, който е в епицентъра на вниманието в последните дни.

"Привържениците на ЦСКА желаят победи добра игра и стабилен отбор, който да надгражда. Реално погледнато всеки има право на мнение. Публиката е взискателна, а критериите са винаги завишени. Самият клуб, самото име задължава. Положително е, че феновете не са доволни от втората позиция, както с неубедителните игри, така и с резултатите, които водят до сегашната ситуация. 

Гриша Ганчев е доказал през годините, че е умен и опитен бизнесмен. Той е акуратен човек и е наясно с това, което прави. Знае как да комуникира с публиката и е напълно нормално да ръководи отбор от такъв калибър. Навсякъде има различия, но реалностите са такива. Ако той се оттегли, трудно може някой да го замести. В България няма много хора, които да притежават възможности и потенциал като човек в този спорт.

Има много хора, които се занимават с това и допускат чутовни грешки в управлението си. Нужни са много познания за тази дейност. Ганчев предоставя свобода на всеки. Не бих се изказал против него. Не искам да давам оценки на Алън Пардю, резултатите са достатъчно красноречиви. Представянето на тима под негово ръководство беше ужасяващо, завърши Червенков.

Междувременно стана ясно кой е новият собственик на ЦСКА.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички