Жеков преди мача с Левски: На тези им вкарвах когато ги хванех, даже и от центъра


Жеков преди мача с Левски: На тези им вкарвах когато ги хванех, даже и от центъра

1005 0

Легендата на ЦСКА и българския футбол Петър Жеков изрази своите очаквания за дербито с Левски. "Очаквам нашите да играя на върха на силите си и да ги биеме. По принцип в тези мачове моментната форма никога не е била от значение и за това никога не се знае кой ще бие".

"На тези им вкарвах когато ги хванех. Аз и с Берое съм им вкарвал 2 гола, още сутринта в 10:30 играхме и рано рано им вкарах. На мен когато ми падне, съм им вкарвал. Даже и от центъра съм им вкарвал гол", сподели още Жеков оред клубния сайт на "червените".

Петър Жеков заяви как според него ЦСКА може да победи: "Нашите футболисти сега трябва да бият повече удари. Трябва да бият от големия пеналт. Видят ли бялата линия трябва да шутират, а не да си я подават. Освен това и трябват повече пробиви по крилата".

"По мое време за този мач не сме спали по цяла нощ. Нищо, че бяхме на лагери. Като дойде този мач и не можехме да спим от вълнение и желание да го вземем. Спомням си, че не можехме да заспим до 3-4 часа, после ставаме и сме готови за срещата".

"Сигурен съм, че те срещу нас ще играят много твърдо, ще спъват, ще ритат, ще ги дразнят, провокират. От тяхна страна ще бъде нещо страшно".

"Нашата публика е страхотна. Това много помага на футболистите. Да чуваш подкрепата на феновете от началото до края е страхотно", завърши легендарният нападател на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички