Защо синдикът на ЦСКА бави търга за емблемата?


Защо синдикът на ЦСКА бави търга за емблемата?
Снимка: БГНЕС

1138 0

Странни работи продължават да се случват около фалиралото дружество на ЦСКА. На закрито заседание от 3 февруари съдът „указва повторно на синдика да възложи на оценителите и оценка на имуществото като цяло съобразно решението на СК по т. 1 от дневния ред -чл. 677(1), т. 8 ТЗ, проведено на 20.7.2016 г. Решението е влязло в сила и синдикът не може да извършва преценка на неговата валидност или правилност. След представяне на оценка на имуществото като цяло съдът ще се произнесе по искането за продажба по реда на чл. 717 ТЗ, при съобразяване резултатите от нея".

Това означава, че синдикът Дора Милева е отказала да изпълни предходното решение, което бе абсолютно същото, което поражда съмнения за евентуално протакане на процедурите по някакви причини.

Член 717 от Търговския закон гласи, че след като синдик Дора Милева предостави на СГС оценка на имуществото като цяло, съдът е длъжен да се произнесе по предложението на синдика в деня на постъпването му или най-късно на следващия работен ден. И ще стане ясно кога е търгът за имуществото на старото дружество.

Централният нападател на ЦСКА Преслав Йорданов пък е на косъм от трансфер в Кипър. От местен отбор е получена оферта на стойност от

300 000 евро, която удовлетворява клуба. Сега играчът трябва да се споразумее за своите условия и трансферът може да стане.

Източник: Труд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички