Всички отзиви от ЦСКА - Левски


Всички отзиви от ЦСКА - Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

8604 0

В голямото дерби на десетия кръг на Първа лига Левски победи ЦСКА и се извиси на върха в класирането, недостижим в този кръг. Успехът дойде с автогол на вратаря на "червените" Витаутас Черниаускас, получил се след изстрел на Габриел Обертан. Загубата прати домакините от първо на трето място в класирането, като Левски им води с 3 точки към момента.

Очаквано победата донесе много радост в "синия" лагер и на феновете със сини шалчета по трибуните. Обратно - в съблекалнята на ЦСКА се възцари тягостно мълчание.

За треньора на "червените" Нестор Ел Маестро това бе втора загуба във важен мач. Той посочи, че съперникът е вкарал "гол от нищото" и това е наклонило везните в тяхна полза. Какво още каза сръбският специалист за мача - четете ТУК.

Единият от капитаните на "сините" Габриел Обертан пък разкри, че са били разгадали противника. Какво каза още големият герой за тима от "Герена" - четете ТУК.

Това пък бе първото голямо дерби за треньора на Левски Славиша Стоянович и той бе много радостен от успеха. Сърбинът сподели какви са били ключовете към победата.

Капитанът на Левски в този мач - Иван Горанов, разкри своите виждания за постигнатия успех. Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че клубът ще вземе мерки за разочароващите резултати във важните мачове - 0:1 от Лудогорец и 0:1 от Левски.

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров беше под афект от развоя на дербито и изказа много емоционални и колоритни думи след мача. Той призова съотборниците си да си ударят по един шамар, за да се стегнат и разкритикува феновете на съперника, докато хвалеше тези на своя отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички