Време е Стойчо да спре да работи за себе си


Време е Стойчо да спре да работи за себе си
Снимка: БГНЕС

1393 0

Легендата на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира пред "7 дни спорт" загубата на "червените" от Лудогорец (0:2), заплатите в клуба и треньора Стойчо Младенов.

Sportline.bg предлага пълния текст без съкращение:

ЦСКА игра много добре в Разград, но имаше страх от името Лудогорец. Не мога да разбера как може да се притесняват от тях. Да, най-добрият отбор у нас са, но ЦСКА си е ЦСКА. Когато аз станах директор в клуба, ни се падна Лудогорец за купата и казах на Кирил Домусчиев, че те са изтеглили лош жребий и ще отпаднат. Може ли ЦСКА да няма самочувствие? От страх загубиха. Нямаха и шанс, защото имаха положения, греда, вратарят спаси няколко опасни удара... Ако Тунчев беше вкарал с глава, мачът щеше да се развие по коренно друг начин. ЦСКА не може толкова страхливо да играе преди почивката. Бяха се предали преди мача, така отидоха в Разград.

Първият гол бе 70% автогол на Попов. Мисиджан е по-бърз, изпревари го. Вторият бе подобен. ЦСКА игра добре, но не трябва да ги устройва да са втори-трети, трябва да бият Лудогорец и да излязат в Европа, където също да постигат успехи.

Тези неща, които ги говори Стойчо за директива и че едва ли не има заговор срещу клуба, са глупости. Никой не е против Младенов, а против политиката му. Затова няма спонсори и фенове, те просто се отдръпват от клуба. Никой не е против Стойчо, но той трябва да работи за ЦСКА. Да спре да работи за себе си и фамилията си. И тогава, когато феновете и спонсорите, и ветераните видят промени, тогава няма да има проблем и всички ще застанем зад гърба на Стойчо.

Той изгони всички бивши колеги, защото говорили срещу него. Прави скъпа селекция в тежест на ЦСКА.

Младенов винаги говори за спасение. По добре да сме пети-шести една година, но да имаме отбор догодина за Европа. Това е, аз съм го казвал много пъти. Заплатите в ЦСКА за това качество са много високи. Емил Гъргоров ми се разсърди, когато казах, че взима 27 000 лева от ЦСКА на месец. Това не е любов към клуба. Томов обяснява едни цифри за заплати, но в тях не се включват премиите. Тези играчи, които сега ЦСКА взема, в чужбина вземат не повече от 2-3 хиляди евро. По мои сметки в момента се дават около 350 000 лева на месец само за заплати. В това число и данъци, бонуси и т.н.

Пожелавам успех на Стойчо, но да спре с тази трансферна политика. Сашо Томов не може вечно да намира отнякъде пари. Младенов казва, че му трябват опитни играчи. Да, но само за да оправдае собствената си заплата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички