Внимание! ЦСКА не е валяк срещу новаци в елита


Внимание! ЦСКА не е валяк срещу новаци в елита
Снимка: БГНЕС

1539 0

Стамен Белчев ще води ЦСКА за 10-и път срещу отбор новак. Балансът на тима в тези срещи в никакъв случай не е впечатляващ - 6 победи, 2 равенства и 1 загуба, при 17:4 голова разлика, пише "Тема Спорт".

При Белчев "червените" са се изправяли срещу 6 такива съперници, като още дебютът му начело на тима в елита бе с новак - гостуване на Нефтохимик в Бургас, завършило 2:0 за ЦСКА на 1 декември 2016 г.

Два кръга по-късно столичани имаха визита и на Локо (ГО), но не показаха убедително представяне и завършиха 0:0.

"Червените" играха на три пъти при Белчев и със завърналия се в елита Дунав. Победиха го с 3:0 на "Армията" в последния си мач за 2016 г., после и с 2:0 в плейофите пак в София. В последния кръг от шампионата обаче загубиха с 0:1, но тогава на практика играха с третия си отбор и двубоят бе без значение за класирането на ЦСКА.

През този сезон Белчев вече записа издънка с новак - 2:2 с Етър на "Ивайло". "Червените" не бяха убедителни в срещата, но след два гола на Каранга водеха с 2:1. Малко преди края на редовното време обаче Пинто си заби автогол и така столичани изпуснаха трите точки.

ЦСКА имаше затруднения и срещу Септември в първия им двубой този сезон на "Васил Левски" - победи с 1:0, но се измъчи с глухата защита на опонента.

Двубоят Витоша - ЦСКА е днес от 17,30 часа и ще можете да го проследите в SportLIve.bg. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички