Виктор Дончев: Шарлатанинът, който направи детектор на лъжата за играчите на Черно море (ВИДЕО)


Виктор Дончев: Шарлатанинът, който направи детектор на лъжата за играчите на Черно море (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

17108 0

В края на сезона 2018/2019 огромен скандал разтресе българския футбол. Шестима играчи на Черно море, сред които капитанът и легенда Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов бяха уличени в уреждане на мачове, а за пример бе сложена срещата с ЦСКА, която "червените" спечелиха с 3:1.

Последваха множество изказвания от играчи, треньори, специалисти по темата, но така и не се стигна до официално разследване. Играчите на Илиян Илиев бяха подложени на детектор на лъжата, който не издържат и след това биват изгонени от тима. За да изчистят името си, Георги Илиев и компания се свързват с фирмата Детект.бг, но по-късно става ясно, че "лицето на фирмата", както сам се определя той, е Виктор Дончев. 

Срещу него има безброи подадени оплаквания от измамени негови клиенти и колеги. Фирмата на въпросния Виктор Дончев предлага както множество скандални услуги, така и поръчване на желан резултат от полиграфа срещу сумата от 250 лева.

Освен това фирмата се занимава с много други повече от любопитни дейности, като от последните примери е известна манекенка, която си поръчала от "специалните" изследвания, за да докаже на богат любовник, че не му изневерява. Освен това "Детект.бг" изпълнява порички за "гледане на ириси", а също и детективски разследвания.

"Нова телевизия" и "трафик нюз" направиха съвместно разследване по темата. Те заплатиха въпросната сума, след което получиха и желаните резултати с подпис и печат на фирмата "Детект.бг". Последва и интервю с Виктор Дончев, в което той получи множество въпроси, а при отговарянето им камерата засне притеснението у него, което си личеше в непрестанно треперещите му ръце.

Наскоро пък легендарен бразилски футболист и бивш играч на Черно море разкри, че спокойно употребявал кокаин по време на кариерата си. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички