В ЦСКА ще дават уроци по история


В ЦСКА ще дават уроци по история
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1027 0

Футболистите на ЦСКА ще имат днес урок по история, преподаван им от директора на клубния музей Александър Манов, информира 'Тема Спорт".

Отборът ще бъде разведен в дома на червените трофеи в 13:00 часа. Това ще е първо групово посещение на играчите в музея на "Армията" през този сезон.

През есента нито Христо Янев, нито Едуард Йорданеску проявиха сериозен интерес към традиционната обиколка. Сега обаче Сашо Манов е провел разговор с третия треньор за сезона Стамен Белчев и хасковлията е приел с ентусиазъм предложението.

"Много се радвам, че традицията ще се спази, макар и eдва в началото на пролетния дял от първенството", каза Александър Манов.

"През есента отборът не дойде в музея и може би за това не му вървеше на терена. Дано сега посещението да окаже позитивен ефект и да видим убедителни игри и победи от ЦСКА", добави Манов.

От настоящия състав на армейците в музея организирано са били само двама играчи - капитанът Божидар Чорбаджийски и нападателят Преслав Йорданов. Те го направиха през лятото на 2015 г. преди участието в Трета лига.

В същото време трансферните спекулации около бъдещето на крилото Густаво Кулма не стихват. Вчера колумбийските медии отново се активизираха и съобщиха, че Милионариос прави пореден отчаян опит да привлече 22-годишния играч. Журналистът от радио "Alargue Caracol" Хулиан Капера посочи, че състезателят на няколко пъти публично е обявил желанието си да се върне в родината си, но ЦСКА постоянно променял условията по сделката и затова все още нямало договорка. Желанието на колумбийците да привлекат крилото личи по това, че преговорите се водят от генералния директор на клуба Антонио Караса.

Евентуален трансфер на Кулма в Милионариос ще сведе бройката на чужденците извън ЕС в ЦСКА до 3-ма - Перес, Каранга и Меркадо. Така армейците ще могат да ги използват във всяка среща, без да се налага да оставят един от тях извън групата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички