В ЦСКА се очаква важна среща: Ще се обсъждат летните трансфери


В ЦСКА се очаква важна среща: Ще се обсъждат летните трансфери
Снимка: БГНЕС

2703 0

Отборът на ЦСКА изпусна възможността да се изравни на върха в Първа лига с шампиона Лудогорец. След като през седмицата "червените" се наложиха в Разград с минималното 1:0 и отстраниха "орлите" от турнира за Купата на България, през уикенда те пропуснаха отново да спечелят на терена на "зелените".

Така интригата в Първа лига се запазва до края на първенството, но треньорът на "червените" Любослав Пенев ще има важна среща с шефовете на ЦСКА в началото на седмицата. На нея ще се обсъждат плановете на трансферния пазар на тима за идното лято, пише "Тема Спорт".

Изданието твърди, че по всяка вероятност Стивън Перейра ще напусне "Българска армия". Перейра за последно игра в дербито с Левски, а от тогава не е записал нито една минута на терена. Все още не се знае какво ще се случи с Нуно Томаш, който е под наем до края на сезона. Изявите му в тези мачове ще решат и бъдещето му в Борисовата градина.

ШЕФ В ЦСКА НАМЕРИ НУЖНАТА ГОЛОВА МАШИНА В СЕРИЯ А

Все още неясно е бъдещето на защитника Божидар Чорбаджийски. Бившият капитан на тима загуби не само лентата си, но и титулярното си място и по всяка вероятност ще бъде продаден през лятото. "Тема Спорт" информира, че се очаква Любо Пенев да иска трима нови в клуба си през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички