В ЦСКА получиха още по-добра новина и от тази за визата за "Армията"


В ЦСКА получиха още по-добра новина и от тази за визата за "Армията"
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2481 0

След съобщението, че ЦСКА е получил виза за реновирането на стадион "Българска армия", още една добра новина получиха феновете на "червения" клуб. От ЦСКА съобщиха, че финализират преговори с Министерството на младежта и спорта и "Сердика спортни имоти" ЕАД за създаване на съвместно дружество "джойнт венчър".

От публикуваното на сайта на клуба съобщение става ясно, че по този начин Държавата влиза с апортна вноска, което подсказва, че е възможно в бъдеще собствеността върху стадиона да остане за футболния клуб. Ето го цялото съобщение на ЦСКА:

"Армейци,

Уведомяваме ви, че към настоящия момент се финализират преговорите между ЦСКА, Министерството на младежта и спорта и "Сердика спортни имоти" ЕАД за създаване на съвместно дружество "джойнт венчър".

В неговия капитал държавата ще участва с апортна непарична вноска, представляваща правото на собственост върху стадион "Българска армия" и тренировъчна база "Панчарево", а ЦСКА от своя страна равнопоставено ще внесе и осигури финансовите средства и инвестиции, необходими за цялостното завършване на съоръжението в модерен и функционален вид, отговарящ на най-високите критерии на УЕФА.

Своевременно ще ви информираме за развитието на нещата и предприетите от двете страни стъпки". А какво пречеше на развитието на казуса доскоро вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички