В ЦСКА готвят специална среща със Стамен Белчев


В ЦСКА готвят специална среща със Стамен Белчев
Снимка: БГНЕС

1904 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще даде отчет пред ръководството в следващите дни. Той ще сподели впечатленията си от подготовката, както и от привлечените през зимата футболисти, пише "Тема Спорт".

Специалистът е начело на отбора вече 15 месеца и има всички шансове да стане наставникът, който се е задържал най-дълго начело на отбора (б.а - без прекъсване) през новия век. Отборът показа съществен прогрес, откакто Белчев пое поста от румънеца Едуард Йорданеску.

Хасковлията наложи подчертано атакуващ начин на игра, такъв, какъвто приляга на традициите на ЦСКА. Той изнесе линията на защитата почти до центъра, наложи стил с много подавания, широчина на офанзивните действия и ефективна преса. За последното съществено спомогна и работата на кондиционния спец Томас Нойберт.

Германецът се грижи за физическото състояние на футболистите от година и половина и в това отношение тимът отдавна настигна Лудогорец. Стамен Белчев ще коментира с ръководството и дългосрочни теми, свързани с лятната селекция на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички