В Украйна потвърдиха: Динамо (Киев) следи Кирил Десподов


В Украйна потвърдиха: Динамо (Киев) следи Кирил Десподов
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3525 0

Една от водещите спортни медии в Украйна потвърди, че Динамо Киев е набелязал крилото на ЦСКА Кирил Десподов. Според местното издание на популярния вестник “Спорт Експрес” 21-годишният талант е попаднал в трансферния списък на киевчани. Колегите уточняват, че той не е водеща опция, но ще бъде наблюдаван и занапред.

Десподов попадна в полезрението на спортния директор на Динамо Алексей Михайличенко с изявите си в контролата с Дзянсу (8:0), когато вкара хеттрик. Десподов игра и в спаринга с Динамо (0:0), когато пак беше следен от украинците. “Тема Спорт” се свърза по телефона с Михайличенко, но легендата на съветския футбол бе лаконичен: “Наблюдаваме много играчи, не бих искал да коментирам конкретни имена”.

Той добави, че му е било интересно да наблюдава контролата между ЦСКА и Динамо: “Получи се интересен и полезен мач за двата отбора. Още обаче сме на ранен етап от подготовката и няма нужда от прибързани анализи”, добави Михайличенко. Бившият плеймейкър e играл за Динамо Киев, Сампдория и Рейнджърс, а с националния отбор на СССР става олимпийски шампион през 1988-а и сребърен медалист от европейското през същата година. Избран е и за Футболист на СССР за 1988 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички