В България го забравиха, но той още чака пари от ЦСКА


В България го забравиха, но той още чака пари от ЦСКА
Снимка: ЦСКА - официален сайт

1607 0

Бившият ас на ЦСКА Аурелиен Жоаким пази хубави спомени от България, но не и от края на престоя си при "червените". Оказва се, че той е поредното лице, което очаква пари от вече фалиралото дружество, а, както вече е ясно, Гриша Ганчев няма намерение да погасява задълженията, довели клуба до изпадане в аматьорските дивизии.

"Имам много хубави спомени от София като град. В ЦСКА първо всичко беше наред, после нещата се влошиха - и с парите, и с играта ни. Знам, че клубът фалира и следя какво се случва. Имам да получавам още 4 заплати, но съм ги прежалил. Едва ли ще ги видя някога. Обърнах се към ФИФА, но знам, че нещата стават много бавно", коментира Жоаким в интервю за "Меридиан Мач".

Националът на Люксембург, който игра срещу България през седмицата, беше част от селекцията на ЦСКА през сезон 2014/15, когато "червените" бяха дори претендент за титлата, но след това се сгромолясаха, а заради финансовите си неуредици се озоваха във "В" група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички