В "А" група вече има отбор, равностоен на Лудогорец?


В "А" група вече има отбор, равностоен на Лудогорец?

1204 0

Най-успешният клубен треньор в България Аспарух Никодимов говори пред "Тема Спорт" за селекцията на ЦСКА, размяната на декларации с вечния съперник Левски и очертаващата се битка за титлата в А група.

"Новите попълнения в ЦСКА са интересни. Повечето от тях вече са обиграни в Литекс и очаквам да направят добра сплав с останалите в ЦСКА от миналия сезон. Дано се сработят бързо и да влязат на висока скорост още от първия кръг. В този клуб постоянно трябва да натискаш педалите, никакво отпускане не бива да има, така че искам да видя победи още от началото" започна Паро.

Левски се заяжда с ЦСКА, но сам се изложи жестоко

"Убеден съм, че с тази селекция ЦСКА ще е най-малкото равностоен на Лудогорец. Не забравяйте, че същите тези играчи на Литекс, които сега дойдоха на "Армията", бяха единственият отбор с положителен баланс срещу Разград миналия сезон. А сега, като облекат червения екип и публиката ревне в тяхна подкрепа, ще са още по-мотивирани. Очаквам ЦСКА да счупи каръка и най-после да победи Лудогорец в А група", добави Никодимов.

"От играчите, които дойдоха от Литекс, Кристиян Малинов ми харесва най-много. Йонсен също е добро попадение. По-младите не ги познавам толкова детайлно, за да ги коментирам", каза още Паро.

Стоичков с надъхващ призив към цесекарите

По повод декларациите, които Левски и ЦСКА си размениха, той заяви: "Нека да има екшън. Така е по-интересно. Публиката беше заспала през последната година и сега тези игри извън терена ще събудят интереса".

Паро коментира и уредената престижна проверка с Интер на 14 юли. Никодимов е част от състава на ЦСКА, който е елиминиран от "нерадзурите" на полуфинал за КЕШ през 1967 г. (1:1, 1:1 и 0:1).

"Дано сега ни "отсрамят" за онези мачове (смее се). Разбира се, тогава постигнахме нещо уникално. Сега ще се радвам, ако ЦСКА направи това, което ние не успяхме, и победи Интер, пък макар и в контрола", заяви легендата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички