Турски тимове идват за играч на ЦСКА


Турски тимове идват за играч на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1216 0

Силното представяне на халфа на ЦСКА-София Кристиян Малинов от началото на сезона не е останало незабелязано за чужди клубове, съобщава „Меридиан Мач". На дербитата с Левски и Лудогорец ще има представители на няколко елитни турски клуба, които ще гледат не само Малинов, но и други играчи на „червените".

В момента в състава на Стамен Белчев има доста конвертируеми футболисти - като Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков, Рубен Пинто, Фернандо Каранга.

През миналия сезон Малинов бе резерва и игра като титуляр само в 8 от общо 36 мача на ЦСКА-София. След като обаче Петрус Бумал напусна скандално „Армията", а и от клуба си тръгна Давид Шимао, се отвори място за 23-годишния играч. Малинов се възползва от шанса, който Стамен Белчев му даде, и е твърд титуляр в неговата схема. Плюс това се отчете с гол за успеха с 4:1 над Локо (Пд). Заради добрите си мачове, халфът дори бе извикан в националния тим от Петър Хубчев и бе в групата за срещите с Франция и Люксембург.

Иначе през годините настоящите управници на ЦСКА-София, които преди това ръководеха Литекс, направиха куп трансфери в турското първенство. Като започнем от този на Ивелин Попов в Газиантепспор, минем през тези на Том и Дока в Истанбул Б, и стигнем до тези на Васил Божиков и Страхил Попов в Касъмпаша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички