Треньорът на ЦСКА: Искаме да решим всичко в София срещу Титоград, целим се в групите на ЛЕ


Треньорът на ЦСКА: Искаме да решим всичко в София срещу Титоград, целим се в групите на ЛЕ
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2084 0

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов разкри, че отборът му ще се опита да реши всичко още в София в първия двубой срещу Титоград в Лига Европа. Срещата е във вторник от 20:30 часа на стадион "Българска армия".

"Ще се опитаме да решим всичко в София.Надявам се да отбележим ранен гол и да не допуснем такъв в нашата врата, това е изключително важно. Процесът за нови футболисти е отворен, ако намерим подходящи, те ще бъдат привлечени. Ние не спираме да работим върху статичните положения. Аз съм уверен в победата, футболистите също - ако искаме да достигаме до групите на Лига Европа, трябва да преодоляваме подобен тип съперници. Важното е да сме крайни победители от двата мача", заяви Митов на пресконференцията преди двубоя.

Треньорът на "червените" говори и за черногорския съперник, като си пожела влизане в групите на Лига Европа. "Нож с две остриета са изказванията на треньора на черногорците – да, ласкаят ни, но ние си гледаме нашата работа. Конкретно за утре, не виждам какво може да ни притеснява, освен ако ние не сбъркаме. Подготвени сме, надяваме се на добър резултат. Отговорността на европейската сцена е изключително голяма - притеснение винаги има, всяко начало е трудно, но съм убеден, че ще бъдем мотивирани и готови за битка“.

Наставникът коментира състава за утре, както и очакванията си за мача. "Новото попълнение (б.р Вив Соломон-Отабор) ще започне тренировки с нас, ще видим на какъв етап е неговата подготоква. За утре, Чорбаджийски е наказан, Турицов и Енрике са контузени – след тренировката по-късно ще определим групата за мача. Бодуров е един от хората с проблеми, така че по-късно ще решим дали той ще е титуляр. Ще се опитаме да решим всичко в София, да си облекчим малко задачата на реванша - от нас зависи, надявам се на подкрепата на многобройните ни фенове“, започна той.

"Дали ще спя спокойно?...Трябва да спим нормално, да сме свежи и да вземем правилните решения. Имаме колебания по един пост за утре, след тренировката ще се реши всичко. Ако влезем в групите, ще е наистина най-доброто. Съперникът играе много бързо и добре на контраатака, в статичните положения също са много добри. С Люпко Петрович и Димитър Пенев взаимно си пожелахме успех“, завърши Митов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички