Тони Уот ядоса Левски, рано-рано ги отписа от битката за титлата


Тони Уот ядоса Левски, рано-рано ги отписа от битката за титлата
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4916 0

Новият нападател в ЦСКА - Тони Уот, изрази ентусиазма си от своя трансфер в българския клуб. Той амбицира футболистите на Левски, като остави техния тим извън сметките в борбата за титлата, където вижда у Лудогорец основния опонент на "червените" за трофея.

"Когато за първи път чух за интереса на ЦСКА към мен, бях много развълнуван. Това е огромен клуб със сериозна история. Те търсеха играчи с определени специфики на британския пазар и когато се спряха на мен, се разбрахме бързо. Много съм горд, че дойдох в такъв клуб и ще мога да следвам стъпките на легенди като Стоичков и Петров. Сега трябва да оставя своята следа тук в следващите две или три години. Още като подписах, нямах търпение да дойда в София и да се включа в тренировките", коментира той пред "Sunday Post".

Британецът разкри, че вече си е намерил жилище, в което се е нанесъл с жена си и сега е концентриран изцяло върху тренировките. Уот сподели, че в момента на идването си в София е имал само един мач за последните 3 месеца, така че има какво да наваксва. Нападателят сподели, че е готов за игра и след няколко мача ще покаже на какво е способен на терена. Според него най-сериозният опонент на "червените" в първенството е Лудогорец.

"За последно клубът е печелил титлата през 2008 г. и това е нещо, което трябва да поправим. Както Селтик в Шотландия, Лудогорец е шампион на България в последните осем години. Така че, това е отборът, с който трябва да се справим. Ще се срещнем с тях следващия месец и това ще е много интересен мач, в който има много какво да се случи. Очаквам го с нетърпение. Чувствам се страхотно тук и искам да донеса успех на този отбор", завърши лятното попълнение на столичани. Вижте неговата интересна история в този наш материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички