Титуляр в ЦСКА пропуска мача с Берое, виси за Левски


Титуляр в ЦСКА пропуска мача с Берое, виси за Левски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1606 0

Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов ще пропусне мача с Берое утре, а е под въпрос и за реванша за Купата с Левски в сряда, пише "Тема Спорт". Петричанинът бе заменен принудително в шампионатния двубой със "сините" (2:2), тъй като е получил удар в реброто, който не му е позволил да продължи срещата. Той бе изнесен от терена с носилка, като имаше сериозни болки.

Халфът е с голям оток на пострадалото място и няма как да се появи в игра в Стара Загора. Малинов ще чака зелена светлина от медицинския щаб евентуално за дербито в сряда, като е по-вероятно той да се завърне на терена за този мач.

Дори и да не беше контузен, халфът едва ли щеше да играе срещу Берое, тъй като виси с 12 жълти картона и при нов ще бъде наказан за 3 мача. Той ще се възстановява в София и няма да пътува за визитата в Стара Загора утре.

В дербито в сряда принудително беше заменен и Енрике Рафаел. Проблемът при него обаче е бил твърде голяма умора. На няколко пъти бразилецът е получил схващания, поради което се е наложило да бъде изваден от игра. Крилото ще е на линия за срещата с Берое, но е възможно да бъде съхранен за реванша с Левски.

В групата се завръща централният нападател Бланко, който не попадна сред 18-те за Левски заради лека травма. Проблемите на колумбиеца са отшумели, вчера той се готвеше на пълни обороти и ще е на разположение на Белчев за визитата в Стара Загора.

Друг флангови нападател - Укра, пък още не се е завърнал в България. От около седмица той е на възстановителни процедури в клиника в Португалия. Не е ясно дали крилото изобщо ще играе до края на сезона, предвид че кондиционното му състояние е доста далеч от това на останалите в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички