Тиаго: Трябва да бием до края и да се надяваме Лудогорец да сбърка


Тиаго: Трябва да бием до края и да се надяваме Лудогорец да сбърка
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2050 0

Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес получи наградата си за Игрaч номер 1 на 32-ия кръг в Първа лига. Той потвърди амбициите на клуба, че не са се отказали да гонят първото място в първенството докрай и ще се надяват на грешка на Лудогорец, който има 3 точки преднина.

"Надявам се с моя труд да получавам още повече такива награди. Трябва да си свършим работата, но вече не зависи само от нас. Трябва да бием до края и да се надяваме Лудогорец да сбърка. Ние се опитахме да направим най-доброто. Не се получи, но не трябва да склоняваме глава, а да продължаваме напред и да си вършим нашата работа.

Не трябва главата да ни е на друго място, освен в нашата работа. Професионалисти сме и трябва да знаем да живеем с тези неща и да даваме максимално от нас за треньора, който в момента ръководи отбора.Винаги излизаме за победа. Но винаги да направиш равен е по-добре от загуба. Като не успеем да спечелим, най-добрият резултат е равен", заяви той.

"ЦСКА е най-добрият отбор в България и който не идва с тази нагласа е на грешното място. Винаги се трудим много усилено да спечелим мачовете. Тръгването на Любо Пенев беше неочаквано, но ние си вършим нашата работа. Поднових договора си за три години, така че, ако не бях щастлив, нямаше да го направя. Ще се раздавам максимално за клуба и винаги давам най-доброто, за да защитавам фланелката", допълни още той.

Междувременно стана ясно, че от следващия сезон билетите за мачовете на "червените" ще бъдат намалени почти двойно - ето какви цени ще са пропуските.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички