Тиаго Родригес пропуска мача с Ботев, под въпрос е и за Левски


Тиаго Родригес пропуска мача с Ботев, под въпрос е и за Левски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1397 0

Главният рефер Валентин Железов свири 51 фаула и вдигна 10 картона в изключително грубия мач между ЦСКА и Берое на стадион "Българска армия“ в събота вечерта. "Червените“ победиха с 2:0, но двама от основните футболисти на тима - Тиаго Родригес и Кристиян Малинов, напуснаха контузени.

Португалецът бе заменен още в 6-ата минута от Валентин Антов, а Малинов се хвана за бедрото, след като вкара втория гол за домакините малко преди края. От тима от Стара Загора с травми напуснаха терена Никита Баранов и резервата Владимир Гаджев, който скъса ахилес.

Халфът на "червените“ Тиаго Родригес най-вероятно ще пропусне първия полуфинал за купата на България с Ботев в Пловдив в сряда от 19 ч., пише вестник "24 часа". Не е ясно дали португалецът ще е готов и за дербито с Левски в събота на стадион "Васил Левски“.

"Тиаго Родригес е анализиран от докторите, така че се надявам да не е сериозна травмата му. Не зная дали ще мога да го използвам в следващия мач. Невинаги, когато един футболист е сменен, има проблеми. Малинов усещаше дискомфорт, но това знам към момента“, коментира треньорът на ЦСКА Любослав Пенев. Столичният гранд има интерес към атакуващ халф от Румъния. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички