Тиаго: Мачът с Ботев е финал за ЦСКА


Тиаго: Мачът с Ботев е финал за ЦСКА
Снимка: Levski.bg

1320 0

Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес получи наградата си за Играч на 35-ия кръг на Първа професионална лига. Португалецът се разписа в дербито с Левски.

„Първо искам да благодаря на всички, които са гласували за мен и най-вече на моите съотборници, без които нямаше да успея. Единственото, което чакаме е един финал, в който ще се борим докрай. Надяваме се в края ние да излезем победители и да станем първи. Спокойни сме, но е ясно, че когато играеш в голям отбор напрежение винаги има. Не сме имали резултати срещу този съперник, но ги познаваме добре. Както казах това е един финал, заяви Тиаго.

Утре (петък, 24.05) ще бъде решена титлата в първенството в послендия кръг, като "червените" приемат Ботев Пловдив, а Лудогорец е домакин на Черно море. Разградчани имат точка преднина на върха. "Искаме да играем както трябва, да победим и знаем, че Лудогорец трябва да загуби точки, затова винаги има в такива мачове има малко напрежение. Сега вече трябва да спечелим и за съжаление трябва да чакаме Лудогорец да загуби точки. Всеки отбор играе за победи. Както казах ние трябва да победим”, коментира още Тиаго.

А на какъв треньор се е спрял клубът за следващия сезон -  вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички