"Тая картинка не ни трябва" - дори тарторите не вярваха, че емблемата ще бъде платена

Изключителна популярност в социалните мрежи набира коментар на един от тарторите в сектор "Г" - Росен Петров. Фенът с прякор "Животното" е дългогодишен подръжник на Гриша Ганчев и подкрепи заедно с фракцията "Animals" бившия собственик на Литекс във всички решения на бизнесмена в последните години, довели до резединение в сектор "Г" и разформироването на най-активната фракция "Офанзива".

Дори той обаче е бил притеснен за това дали Ганчев ще плати емблемата. Въпреки че неколкократно в интервюта е заявявал, че емблемата е важна за признаването на "ЦСКА - София'" за автентичен наследник на ЦСКА, в часовете преди плащането на обещаните 8 милиона лева Петров е подкрепил идеята, че емблемата на ЦСКА не е необходима на отбора, за да бъде "истинския ЦСКА". Нещо повече - Петров нарича емблемата "картинка".

Левскар, Стойчо и държавата - вижте всички, които ще вземат пари от платената емблема

Изключително дълъг е списъкът на хора и институции, които ще приберат пари от плащането на Гриша Ганчев за емблемата на ЦСКА. В него фигурират д...

"Три години обяснявам, че е тъпо да се дават пари за тая свинщина, ама някой реши да хвърля обещания и да настройва хората, че тази картинка ни е нужна, а сега дойдоха на моето, само че според мен е късно - народът чака емблема", пише в коментар в социалните мрежи, публикуван от Росен Петров. Ето и доказателството:

Много от феновете, които подкрепят ЦСКА на Гриша Ганчев, до последно не вярваха, че собственикът на отбора ще плати емблемата. Въпреки това в последния момент босът на "Литекс Моторс" чрез фирмата "Ред Енималс" се разплати с обещаната сума, внесена малко преди крайния срок на 11.10.2018г. По този начин към настоящия момент именно "червените" на Ганчев могат да претендират за естествен наследник на историята на автентичния ЦСКА, който беше поставен в несъстоятелност преди 2 години.

Междувременно обаче цялата драма не е приключена, защото дори след плащането на емблемата трябва да минат още няколко процеса, за да стане всичко официално - какви са те може да видите в този материал!

 

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!