Стойчо Стоилов: С нашия стил на игра не трябва да имаме проблеми в България


Стойчо Стоилов: С нашия стил на игра не трябва да имаме проблеми в България
Снимка: БГНЕС

1328 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов даде интервю пред официалния сайт на тима по време на лагера в Испания. Стоилов разкри, че 31-кратните шампиони може да привлекат още един нов играч, но не на всяка цена.

Освен това той коментира изявите на тима в Испания, като сподели, че е видял както силни страни, така и слаби.

"Има много положителни неща, които видях по време на подготовката, но се видяха и някои слабости. Тук си говорим с треньорския щаб на какво трябва да наблегнем, за да се отстранят. В последният мач се видя умора в отбора, заради тежкия лагер тук в Испания.

С нашия стил ЦСКА не трябва да има проблеми в България. Имаме контрол над топката, владеем добре топката и това до голяма степен ще ни даде предимство срещу сгъстените защити.

Има още какво да се желае от новите играчи. От някои сме доволни, но други по-бавно се адаптират. Селекцията при нас е отворен процес, така че до края на трансферния прозорец може да привлечем още един играч, който ще ни вдигне само класата. Това не е на всяка цена, но ако се отвори възможност, може да се възползваме.

Ударите под кръста няма да престанат, но ние трябва да гледаме нашия отбор да расте. Ако играем добре, не мисля, че може да ни спрат. Битката със сигурност ще е много сериозна, но ние гледаме нашия отбор. Трябва да вдигаме нивото и нещата ще дойдат от само себе си", заяви Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички