Стойчо Стоилов: Реферът свири предимно в полза на Копенхаген


Стойчо Стоилов: Реферът свири предимно в полза на Копенхаген
Снимка: принтскрийн

1351 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов се оплака от тенденциозно съдийство в мача срещу Копенхаген в Лига Европа, който се изигра в София снощи. Според него Барт Вертентен е ощетил неведнъж "червените".

Както е известно, датският тим направи обрат и победи с 2:1 на "Васил Левски".

"Определени съдийски отсъждания много ме озадачиха. Още в 10-ата минута футболист на гостите върна топката към вратаря и той я хвана с ръце. Ако не го беше направил, Мауридес щеше да я догони. Утре (б.р. днес) ще гледаме на запис епизодите с червения картон и дузпата. Факт е, че винаги бяхме потърпевши при спорните ситуации".

"Получиха се две коренно различни полувремена. През първото стояхме много добре, имахме и ситуации за 2:0. Датчаните удариха една греда след наша грешка. След почивката ни вкараха гол от 30 метра и още един от дузпа. Като цяло се справихме в защита. Да, второто полувреме играхме много дефанзивно, но това е нормално с човек по-малко срещу отбор, който в 10 от последните 12 години стига до групите на един от двата турнира".

"Ще се борим за победа в Дания. Добри сме в атака, но ни трябват поне два гола. Мауридес е много силен футболист. Смятам, че той се представя в момента много по-добре от Фернандо Каранга. Заслугата за неговото идване е основно на треньора, който го одобри и го взе. Аз се радвам, че такъв футболист е при нас", коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички