Стоилов пак недоволен: И от самолет се видя, че имаше дузпа за нас срещу Дунав


Стоилов пак недоволен: И от самолет се видя, че имаше дузпа за нас срещу Дунав
Снимка: БГНЕС

1117 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов продължи битката си срещу съдийството и след мача с Дунав (2:0) на "Армията". Той си тръгна ядосан заради отсъжданията на реферите.

Стои­лов изрази претенции за неотсъдената дузпа в полза на червените. Той говори още за представянето на нападате­ля Фернандо Каранга и на от­бора като цяло, а засегна и темата за лятната селекция. Стойчо даде интервю за пре­даването "Спорно за спорта" по телевизия BiT.

"Играхме много добре, даже бих казал, че проведохме страхотен двубой. В общи ли­нии всичко беше перфектно до завършващата фаза. Но все пак вкарахме два гола, това беше най-нормалното нещо, и продължаваме успешния ни ход. Има развитие в отбора, това е видимо. Отново обаче пропуснахме доста положе­ния, което не е приятно, но хубавото е, че ги създаваме. Рано или късно ще се получи, формата на Каранга може да ни радва. Смятам, че сме привлекли много качествен футболист, който ще е от голяма полза на ЦСКА и тепър­ва ще ни носи поводи за ра­дост", коментира Стоилов.

"Встрани от това ние от­читаме нашите пропуски, но проблемът е, че не ни се дава хилядапроцентова дузпа. И от самолет се видя. За поре­ден път ЦСКА е ощетен, за по­реден път има отсъждания в наш ущърб. Докога? Колко още ще продължават да ни режат? Очевидно е, че говорим за съдийска тенденция срещу клуба и не може да си затваряме очите", бесен бе­ше Стоилов.

"За селекцията нека да гово­рим след края на сезона. В мо­мента отборът играе много добре, така че сме доволни", добави Стойчо Стоилов.

Това далеч не е негова пър­ва атака по реферите през пролетта. След двубоя с Лудогорец (0:2) той заяви, че съ­перникът е "абсолютно съ­дийски отбор". После продъл­жи и след 3:1 над Черно море на "Армията": "Нас реферите не ни пазят като Лудогорец. Шефът на съдиите какво ча­ка? Защо не подава оставка?", заяви тогава Стоилов. Той бе бесен и от съдийството на вечното дерби, спечелено от ЦСКА с 3:0, когато голова ата­ка на червените бе спряна с измислена засада. На мача с Дунав онзи ден отново нападе­ние на армейците бе спряно с флаг на страничния съдия, въп­реки че засадата бе покрита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички