Стоилов: Вземем ли титлата, тя ще е най-сладката в историята на ЦСКА

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че целта пред отбора остава титлата в Първа лига и участие в Шампионска лига. Бившият ръководител в Литекс съобщи, че оферти за звездата на тима Фернандо Каранга няма, но има множество запитвания, в това число и за други играчи в червено.

"Ние искаме да си запазим отбора - това е наш приоритет. Така че в ЦСКА нямаме фикс идея да продаваме футболисти. Гоним си целите, евентуално да се преборим за титлата и да участваме в квалификациите на Шампионската лига следващата есен", заяви Стоилов пред "Блиц".

Стоилов пред чужда медия: Лудогорец държи БФС, съдиите и медиите у нас

Руско издание направи репортаж за мача Черно море - ЦСКА, като журналистът на медията се намираше в компанията на директора в ЦСКА Стойчо Стоилов...

Стоилов похвали треньора Стамен Белчев за свършената от него работа и подчерта, че ръководството стои зад него.

"Като му погледнем статистиката на Стамен в ЦСКА в този тежък период, се вижда, че той си върши добре работата. Тя е красноречива - имаме само една загуба до момента. Това е показателно за действията му на треньорската скамейка. Ръководството стоим плътно до него - вярваме му, че той е човекът, който може да ни помогне да спечелим 32-ата титла на клуба. Успеем ли, това ще бъде най-тежката, но и най-сладка титла в историята на ЦСКА", посочи той.

Още по темата

Please select answer!