Стоичков за боя в Пловдив: Това не е моята публика


Стоичков за боя в Пловдив: Това не е моята публика
Снимка: БГНЕС

1194 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков размаха пръст към част от ултрасите от сектор "Г". Легендарният №8 коментира баталните сцени от "Лаута", където агитките на ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив) се сбиха на пистата.

Ицо заяви, че това не е неговата публика. Носителят на "Златната топка" добави, че е сигурен, че "червените" ще станат шампиони в края на сезона.  "Не съм привърженик и ще бъдат критикувани (феновете) от моя страна за това, което стана - да излизат на пистата, да има кървища, да има насилие, да има побоища. Това не е футбол. Това не е моята публика, това не е моята публика", заяви Стоичков пред БНТ.

"Свикнал съм публиката на ЦСКА да я гледам усмихната, загрижена, да подкрепя отбора. Това, че излизат там някакви си, това са провокатори. ЦСКА е символ на България, искам ЦСКА да стане шампион. Сигурен съм, че ЦСКА ще стане шампион тази година. Конгресът на БФС въобще не ме интересува".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички