Стана ясно какво е обещал Бойко Борисов на ЦСКА


Стана ясно какво е обещал Бойко Борисов на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1943 0

Премиерът Бойко Борисов отхвърли по най-добрия начин обвиненията, че има негативно отношение към ЦСКА. Той се срещна с представители на "червените" и пое конкретни ангажименти. Показателно е, че след визитата представители на големите фракции в агитката си тръгнаха доволни от кабинета на министър-председателя, където влязоха със съдействието на министър Красен Кралев.

Случайно при Борисов беше и здравният министър Петър Москов, който се оказа цесекар.

Премиерът изслуша представителите на "червената" публика, като даде гаранции, че каквото трябва, държавата ще направи. Беше му презентиран вариант за спасение, познат като "Берое". Тоест, регистриране през зимата на новото ФК ЦСКА вместо настоящото ПФК, което има огромни задължения, пише "Стандарт".

Премиерът се съгласи, но с условието, че това е работа на БФС. В личен разговор Борисов помоли Борислав Михайлов за съдействие. Шефът на БФС беше явно притеснен, тъй като не е ясно как ще бъдат приет вариантът от УЕФА и ФИФА. После обаче обеща да приеме делегацията до броени дни, каквато беше и молбата на Борисов.

"Червените" адвокати ще влязат в БФС с куп юридически обосновани примери за подобни пречиствания. Все пак се готви и резервен вариант, който засега "Стандарт" пази в тайна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички