Стамен Белчев: Доволен съм от резултата, но няма как да съм доволен от играта


Стамен Белчев: Доволен съм от резултата, но няма как да съм доволен от играта

1356 0

Отборът на ЦСКА постигна много трудна победа като гост над Пирин и продължава гонитбата с лидера Лудогорец. "Червените" стигнаха до успеха с два гола в края на срещата, като губеха в резултата почти през цялото време.

След края на срещата треньорът на софийския тим Стамен Белчев разкри, че е доволен от постигнатия резултат, но няма как да е доволен от играта, която възпитаниците му показаха.

"Доволен съм от резултата, но не и от играта. Това е съвсем разбираемо. През първата част не успяхме да използваме фланговете. Имахме една-две ситуации на Десподов, което е малко за отбор като ЦСКА. Мисля, че и тримата футболисти, които се включиха през втората част, раздвижиха играта. Виждах, че Жеферсон изнемогва в защита, а в атака закъсняваше да подкрепя Едвин Джеси. Вкарах Александър Георгиев, за да усилим атаката. Доволен съм от всички.

Трябва да бъдем много концентирарни и да се възползвме, когато можем. Голът от статично положение означава, че сме си свършили работата при статичните положения. Винаги е добре, когато постигаш победа, макар и в последния момент. Мисля, че сега почивката на футболистите ще бъде заслужена, за да могат да изчистят главите си”, заяви Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички