"Щастливите" и "проклетите" съдии на ЦСКА през сезона


"Щастливите" и "проклетите" съдии на ЦСКА през сезона
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1739 0

На ЦСКА със сигурност няма да им бъде приятно, ако научат, че в някой следващ мач в Първа лига от БФС са им назначили за рефер Ивайло Стоянов. Все пак при перничанина е единствената им загуба до момента през сезона - от Лудогорец с 0:1. Защото, винаги освен качествата на двата отбора при загубите се отчита и съдийската работа.

Иначе рефер номер 1 на България за 2014 г. им е свирил само в този мач досега.

Единственият червен картон пък "червените" са получили при реферирането на Валентин Железов. Става дума за директен червен картон. Междувременно днес, при дебюта си на мач на Левски тази кампания, същият рефер даде спорна дузпа на "сините", които в крайна сметка си осигуриха победа с 3:0 над Пирин (Бл). На ЦСКА той е свирил 2 пъти и в тези 2 мача им е дал и 10 жълти картона.

Най-доволни на "Българска армия" трябва да са от двама рефери - Драгомир Драганов и Петър Костадинов. Първият им е свирил в 2 мача, в които те са записали 2 победи. Костадинов е бил главен рефер на мач на ЦСКА само веднъж, в който те печелят, но интересното е, че не получават нито един картон.

С най-много наряди за мачове на "червените" през този сезон е Стефан Апостолов - 4. В тях момчетата на Стамен Белчев са записали 3 победи и 1 равен. Получили са обаче два червени картона (за втори жълт) и 11 жълти.

В материала ни за съдийството на Левски през тази кампания отбелязахме, че Николай Йорданов е почти "щастливият" рефер за "сините" - 3 мача - 3 победи за тях. Той обаче не е свирил от началото на сезона на футболистите на Гриша Ганчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички