Шефовете на ЦСКА ще поискат чужд рефер за мача с Лудогорец


Шефовете на ЦСКА ще поискат чужд рефер за мача с Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1877 0

Ръководството на ЦСКА обмисля варианта да поиска рефер от чужбина за дербито с Лудо­горец. В Борисовата градина вярват, че с българин просто няма как да се спечели и точка в мача, което ще гарантира първото място на разградчани в първенството, пише "24 часа".

Шефът на съдийската комисия Йордан Сталев се закле, че докато той е начело, чужденец няма да свири в първенството ни. След поредните издънки, особено на международните ни рефери в полза на Лудогорец обаче, "червените" са се решили на крайни действия.

И ГРАНД В ЛИГА ЕВРОПА Е БЕСЕН НА ГЕОРГИ КАБАКОВ

Взрив на недоволство срещу няколко от топ съдиите ни избухна и от лагера на другия столичен гранд - Левски. "Сините" поискаха тримата рефери - Георги Кабаков, Станислав Тодоров и Ивайло Стоянов, повече да не им свирят мачове. От БФС обаче им назначиха Кабаков в мача с Ботев (Враца) в последния кръг, в който Левски загуби с 1:3.

Междувременно стана ясно, че реферите у нас изключително рядко си позволяват да назначават дузпа срещу шампионите в последните 7 сезона. Вижте какво сочи статистиката по тази тема тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички