Шеф в ЦСКА отново подхвана другото ЦСКА


Шеф в ЦСКА отново подхвана другото ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1034 0

Въпреки че от ЦСКА 1948 продължават да отказва коментари по темата "ЦСКА - София" и постоянните нападки от "Българска армия" към аматьорския тим на "червените", Милко Георгиев продължава да се занимава с тази тема.

Този път пред клубната телевизия административният директор отново подчерта, че знае откъде идват атаките към ЦСКА, който беше формиран през лятото, благодарение на Литекс и Етрополе. В същото време той поясни, че няма как "любовта" между ЦСКА и феновете да изчезне, независимо кой я признава и кой не.

"В интерес на истината ние като ръководство гледаме нормално на атаките. Това е нормално, но няма да стоим безучастно. Който посегне срещу нас, ще получи адекватна реакция. Мисля, че голяма част от широката публика е наясно откъде и как идват атаките. Аз да ви кажа честно в началото приемах нещата емоционално, смятах, че тези хора влагат идея.

Повярвайте ми, няма идея. За мен е необяснимо. Когато има любов между двама души, има химия, страдаш, обичаш силно, готов си да понесеш всякакви неволи, опитваш се по всякакъв начин да направиш другия щастлив, има обиди, обиждаш се. Това е взаимен процес, който съществува между ЦСКА и феновете му.

В един момент се появява някой който казва „Не признавам вашата любов“. Ама ние не те питаме дали я признаваш. Не я признавай, но аз нямам нужда от признания за моята любов. Мисля, че така е с всички в клуба", изложи вижданията си Георгиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички