Секулич: Лудогорец има бюджет, а ние история


Секулич: Лудогорец има бюджет, а ние история
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1343 0

Защитникът на ЦСКА Борис Секулич даде интервю за profutbal.sk. В него той говори за “червените” и треньора Нестор Ел Маестро. Миналата година двамата бяха от различни страни на барикадата - наставникът изведе словашкият Спартак (Търнава) до титлата, след като изпревари Слован, където се подвизаваше бранителят.

“До подписването на договора не съм мислел, че ще се съберем. Сега сме заедно, но не сме говорили за миналото. Тренировките под негово ръководство за новост за мен. За всеки мач се подготвяме различно. Наставникът подробно разучава следващия ни съперник и според него изгражда тактиката. Не съм свикнал много с такъв начин на работа - това е нов опит за мен, трупам го вскеи ден.

Е, в ЦСКА треньорът има съвсем различен отбор от този в Спартак (Търнава). ЦСКА не играе толкова дефанзивно. От друга страна, треньорът отново, както в Търнава, не желае да задържаме прекалено много топката. Иска да играем директен футбол. Все пак това зависи както от опонента, така и от играчите, с които разполагаш. Например - в Слован нямахме футболисти, с които да играем защитно и да разчитаме единствено на контраатаки”, каза Секулич, цитиран от "Тема спорт".

“През лятото имах и други оферти, но тази на ЦСКА беше директна, недвусмислена. Клубът ме искаше, показа ми, че ще бъда важен играч и аз се съгласих. Между Слован и ЦСКА има прилики - отборите са най-големите в страните си. Ние имаме страхотна подкрепа от трибуните. Преди началото на всеки сезон ЦСКА се цели в титлата. Ние сме реалисти и знаем, че Лудогорец е фаворит - все пак е спечелил последните 7 шампионата. Този клуб има огромен бюджет. ЦСКА пък има историята зад гърба си - тимът е с най-много титли. Така че всяка година се бори за златните медали”, заяви защитникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички