Рефер отнесе наказание заради ЦСКА


Рефер отнесе наказание заради ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1027 0

Младият рефер Петър Доровски бе­ше наказан тихо­мълком от Съдийската комисия. При­чината са оплакванията от ЦСКА след равенст­вото с Ботев (0:0) на „Българска ар­мия".

Във въпросния мач „червените" претендираха за две неотсъдени дузпи, а срещата завърши със сериозна атака от страна на тре­ньори и футболисти към пле­венския арбитър. След този двубой Доровски не при­съства в никакви на­ряди, като го няма дори в тези от пър­венствата ни до 17 и 19 години.

Не е изк­лючено 30-годишният рефер изобщо да не ръководи сре­щи от Първа или Втора лига до края на сезона, макар и все пак да изглежда по-логично той да бъде върнат, пише "Меридиан мач".

Любопитно е, че от Съдийската ко­мисия не обявиха официално наказа­нието на Доровски. След скандалния момент по време на срещата Лудогорец - Верея (4:0), когато заради несъществу­ваща засада бе от­менен редовен гол на Салим Керкар, на сайта на БФС стоеше гордо санкцията на провинилия се страничен рефер.

Става дума за Ивай­ло Атанасов, който няма да има наряди до края на настоя­щата кампания. Сега обаче явно от Съдийската ко­мисия не са искали да се вдига шум и да се нагнетява нап­режението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички