Разкриха кога се връща в игра Каранга и в каква форма ще е за Европа


Разкриха кога се връща в игра Каранга и в каква форма ще е за Европа
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1012 0

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга ще се завърне в игра след две седмици. Неговото възстановяване от контузията в коляното протича доста бързо и бразилецът вече е в значително по-добро състояние. Часове след като пристигна в България, Каранга премина медицински прегледи, които са показали обнадеждаващи резултати. От лагера на ЦСКА в Тетевен обаче уточниха, че голмайсторът ще се подготвя по индивидуална програма в следващите 10 дни - най-вероятно до 23 юни, когато е първата контрола на тима в Австрия срещу японския Нагазаки.

След това Каранга ще стартира пълноценни тренировки с отбора. Прогнозите са, че той ще пропусне и втория спаринг - този с Уфа, но ще е на линия за престижния двубой с осминафиналиста в Шампионска лига Шахтьор Донецк. Мачът с украинците е на 30 юни (събота) и тогава се очаква Каранга да се завърне в игра.

До срещите за Лига Европа на 12 и 19 юли бразилецът вече ще е в задоволителна форма.

Самият Каранга се похвали в социалните мрежи, че тренира с отбора в Тетевен. "Благодаря ти, Господи, вече съм готов на 85% и скоро ще се завърна", написа нападателят в Instagram.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички