Раздвижване около фалиралото дружество на ЦСКА, Дора Милева внесе документация в съда


Раздвижване около фалиралото дружество на ЦСКА, Дора Милева внесе документация в съда
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1810 0

В петък е настъпило известно раздвижване около фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Кредиторите все още очакват пари по сметките си, въпреки че колосалната сума от 8 млн. лева беше преведена от “Ред Енимълс” на 11 октомври. Поради редица причини обаче изплащането им още не е стартирало.

В момента има неуредици около имотите край морето. Те са със спорен статут, като синдик Дора Милева претендира, че са собственост на ПФК ЦСКА АД, а фирмата “Камеко” твърди, че са нейни. Още преди месец съдът изиска определена документация от синдик Милева, информира "Тема спорт". Тя е била предоставена едва в петък, 12 април, което все пак ще доведе до раздвижване на процедурата. Кога обаче ще стартира изплащането на сумите, още не се знае. По отношение на имотите край морето пък ще има дело на последна инстанция в средата на месец май.

През тази седмица също така е била изпратена молба до съда от кредитор на ПФК ЦСКА АД - “Трейс-Пътно строителство АД”. Тя е предадена на синдика за разпореждане. Въпросната фирма предостави земи в полза на фалиралото дружество през сезон 2014/15 г. Тогава представителят на “Трейс” Галин Михайлов дори бе станал акционер в ПФК ЦСКА АД.

А колко близо са "червените" до старта на строежа на нов стадион според Красен Кралев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички