Янев: Време е за промяна в БФС


Янев: Време е за промяна в БФС

1235 0

Наставникът на ЦСКА Христо Янев изрази мнение, че вече е време за промяна в Българския футболен съюз. Според него трябва да се даде шанс на младите.

"Време е за промяна, но позицията ми не ми позволява да кажа това, което ми се върти в главата. Бербатов има свободата да каже точно това, което мисли. Според мен пътят е във всички млади хора, които могат да допринесат за бъдещето на футбола в България.", заяви Янев пред БТВ.

"Крайно време е да оставят ЦСКА да направи това, което иска, и да се върне там, където му е мястото. Ние искаме да направим нещата по напълно честен начин, по законен и легален начин. Начин, който да покаже на феновете на ЦСКА, че се прави нещо за бъдещето на клуба, което да е ясно и прозрачно. Дали ще стане това нещо, зависи от хората, които имат власт върху това.", добави още Янев.

Той коментира и амбициите на тима в турнира за Купата на България. „Червените“ се класираха за 1/4-финалите, а във вторник ще разберат и своя съперник.

„Амбициите с всеки изминал мач се засилват в нашите фенове и във футболистите в съблекалнята, но сме реалисти, стъпили здраво на земята. Искаме всеки мач да показваме най-доброто, нищо повече.", добави Янев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички