Първият сериозен съперник на ЦСКА в Ла Манга вече е ясен


Първият сериозен съперник на ЦСКА в Ла Манга вече е ясен
Снимка: Getty images/Gulliver

1418 0

Ръководството на ЦСКА е осигурило елитни европейски съперници за контролите през зимата. Според "Тема Спорт", един от отборите, които със сигурност ще се изправят срещу "червените", е Динамо Киев с Жуниор Мораеш в състава.

Проверката ще е по време на лагера в Ла Манга, Испания.

Освен с украинския гранд ЦСКА ще има проверки и срещу други два водещи клуба в своите страни. Вече е известно, че съперниците ще бъдат от Русия и Швейцария.

Тези двубои ще са част от турнир в испанския курорт, който може допълнително да осигури и други елитни противници. Остава да се уточнят единствено датите.

ЦСКА ще играят за втори път с Динамо Киев в рамките на последните 6 месеца. Отборите се срещнаха и в Австрия на 10 юли. Тогава украинците победиха с 3:0 след попадения на Дерлис Гонзалес, Сергей Сидорчук и голямата звезда Андрей Ярмоленко. Тогава Мораеш не игра срещу ЦСКА.

"Червените" са на лагер в Ла Манга от 18 януари. Преди това тимът ще тренира в София. Всички играчи трябва да се явят на 8 януари за медицински прегледи, а първата тренировка ще бъде на 9-и. Предстои да се уточни къде ще се водят заниманията, като "Армията" е един от вариантите, а "Царско село" и Драгалевци също са опции.

Тренировки в Панчарево ще са възможни само ако дотогава бъдат завършени съблекалните. Отборът ще се пренесе на базата край София след завръщането си от лагера в Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички