Продължава да се бави оценката на бази на ЦСКА, както учредяването на дружество за "Армията"


Продължава да се бави оценката на бази на ЦСКА, както учредяването на дружество за "Армията"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1999 0

От ЦСКА и Министерството на спорта работят усилено по учредяването на съвместното дружество “Спортни имоти “Българска армия”. Оценката за стойността на стадиона и базата в Панчарево обаче още не е изготвена, което основната причина процедурата да не е завършена. Още през ноември месец имаше информация, че става въпрос за броени дни до изготвянето ѝ.

"Работим усилено. Мислехме, че ще стане по-бързо, но документацията се оказа доста сериозна и все още не сме завършили процедурите. Надявам се, че до края на януари всичко ще приключи успешно. С министерството си сътрудничим напълно гладко, но си има работа по документацията.

В момента чакаме официалната оценка на “Армията” и Панчарево от страна на Търговския регистър. Когато са готови, ще стане ясна точната сума, която трябва да внесем в съвместното дружество. Очакваме тя да е в размер на около 22 милиона лева”, каза адвокат Трендафилов пред "Тема спорт".  В същото време вчера беше завършена пререгистрацията на всички емблеми. Досега те бяха собственост на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД, но вече са притежание на фирмата “Ред Енимълс”, която спечели търга за активите.

По-рано пък се появи информация, че слабата игра на Пинто разочаровала Нюрнберг и няма да има трансфер (ето повече подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички