Преслав Йорданов: Не бих приел оферта от "Левски"


Преслав Йорданов: Не бих приел оферта от "Левски"
Снимка: БГНЕС

1048 0

Нападателят на ЦСКА Преслав Йорданов беше избран за най-добър футболист за месец декември.  Той събра общо 13 гласа, а на второ място се нареди Ивайло Димитров от Славия с 9. Така за първи път наградата бе взета от играч, чийто отбор не играе в елита на родния футбол.

Относно появилите информации за оферта към него от страна на "Левски", той отрече да е имал такава. „За първи път чувам за такава оферта. Няма да приема сигурно, защото в момента съм в ЦСКА, това са кръвни врагове, така че… няма какво да отговоря на този въпрос. Лично към мен никой не се е обаждал”.

„В момента съм в ЦСКА, искам да си изпълним мисията - да се завърнем в елита, да показваме добри игри. Желанието ми е да остана, вече зависи от представянето ми и треньорите”, добави Йорданов.

Нападателят сподели, че купата за тима се е превърнала в цел.

Преслав Йорданов коментира и изваждането на Литекс от А група: „Загуба ще е за българския футбола липсата на Ловеч. Те са един от най-добрите отбори в България”.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички