Преотстъпен от ЦСКА се ядосва, че не играе в САЩ


Преотстъпен от ЦСКА се ядосва, че не играе в САЩ
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1398 0

Крилото на ЦСКА Едвин Джеси, който е преотстъпен до края на годината в американския Далас, се оплака, че не получава шансове за изява. Ганаецът не е попадал в групата от средата на август във вече 5 поредни мача. А конкретна причина няма, тъй като Джеси не е контузен.

До края на редовния сезон остават 2 срещи, а Далас се бори да се класира за плейофите, но все още е на ръба. Джеси говори за американското издание Pro Soccer, което излиза със заглавие: "Джеси трябваше да засили Далас към плейофите, а вместо това не играе изобщо".

Самият футболист казва: "Много е фрустриращо. Знам качествата си, моите съотборници също знаят какво мога. Очевидно дойдох тук, за да играя, а в момента не го правя. Работя здраво в тренировките и ако кажа, че не съм разочарован, ще излъжа. Истината е, че съм фрустриран", каза Джеси. Той има само 4 участия и 82 минути за Далас, откакто премина там в началото на юли, пише "Тема спорт".

"В началото трябваше да свикна с времето. В Тексас е доста топло, но вече се чувствам добре. Климатът беше основният проблем, иначе нямам проблем със стила на игра. Мисля, че имам нужда от шанс, това е всичко. Никой тук не може да ми каже, че не съм достатъчно добър, за да бъда сред 18-те или да играя. Просто имам нужда от възможност. Това е всичко", допълни Джеси.

Неговият треньор Лучи Гонсалес обаче не дава индикации, че ганаецът ще играе: "Не е лесно да дойдеш по средата на сезона и веднага да окажеш влияние. Джеси има много добро сърце и отлична връзка с футболистите. Трябва да продължи да се бори и от него зависи да е готов. Той има талант и е привлечен в Далас Това е футболът - гарантирано, възможностите трябва да се завоюват. Знам, че Джеси е фокусиран върху това да си изработи своя шанс", заяви треньорът на Далас.

А кой е играчът на ЦСКА, който може да играе в Манчестър Юнайтед според треньора Лупко Петрович, ще разберете от този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички