Потвърдено: Турски гранд праща оферта на ЦСКА за Каранга


Потвърдено: Турски гранд праща оферта на ЦСКА за Каранга
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3662 0

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга е трансферна цел на турския гранд Бешикташ. От истанбулския клуб са потвърдили пред „Fotospor“ за своето желание да привлекат бразилския голаджия, съобщи "Дарик".

От Бешикташ ще се опитат да привлекат Каранга до края на януарския трансферен прозорец, за да го картотекират за мачовете от Шампионска лига. Турският гранд се класира за осминафиналите на турнира, където ще се изправи срещу Байерн Мюнхен.

Каранга е впечатлил спортно-техническия щаб на клуба със своите изяви с екипа на ЦСКА. Скаутът на Бешикташ Касъм Арълък е присъствал на три мача на ЦСКА през първия полусезон от Първа лига, за да гледа изявите на 26-годишния футболист. Каранга отбеляза 17 гола в последните 18 мача за ЦСКА и направи 4 асистенции. Той вкарва гол на всеки 88 минути.

От турския клуб са потвърдили пред "Fotospor“, че подготвят оферта за Каранга, която се очаква да бъде изпратена до ЦСКА в следващите дни. Ръководните фактори в Бешикташ вече са провели разговор с представителите на ЦСКА и са се информирали за условията, при които могат да вземат Каранга.

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че "червените“ искат да разчитат на най-добрите си футболисти в борбата за титлата и на този етап не планират да се разделят с голмайстора си.

"Ако се стигне по някакъв начин до трансфер, цената ще е умопомрачителна за българския пазар”, заяви Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички