Последният мач ЦСКА - Лудогорец, който Кабаков ръководи, му отне наградата за най-добър съдия


Последният мач ЦСКА - Лудогорец, който Кабаков ръководи, му отне наградата за най-добър съдия
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4354 0

Дербито между ЦСКА и Лудогорец се очаква с голям интерес, тъй като се счита за определящо титлата през този сезон в Първа лига. Именно затова всички погледи са приковани към днешната среща на стадион "Българска Армия", която е с начален час 20:15.

Освен двата тима голямо любопитство събуди и съдийското назначение. Срещата ще ръководи Георги Кабаков, който отнесе наказания заради отсъждания именно в двубои на "червените". Освен това последният мач, който ръководи между ЦСКА и Лудогорец му коства и наградата за най-добър съдия през 2017 година.

На 14 декември 2017 година  домакините отстраниха с 2:1 шампионите на 1/8-финалите за Купата на България. По време на срещата обаче имаше доста грешни отсъждания, като отменен гол на Лудогорец, няколко спестени червени картони и други положения. След срещата и двете страни имаха сериозни претенции към рефера, а тогавашният шеф на съдиите Петър Петров призна, че голямата грешка на пловдивския арбитър е, че не показа директен червен картон за Александър Барт, който в 48-ата минута спря откъсващия се Върджил Мисиджан. След това Кабаков бе наказан само за две срещи. За последно Кабаков свири мача на ЦСКА с Дунав на 5 март миналата година, когато призна очевиден гол с ръка на Каранга, който донесе успеха на „армейците" в Русе. Не изгони и Чорбаджийски за два удара без топка срещу Васил Шопов.

А какво заяви Люпко Петрович за предстоящото дерби с Лудогорец и готов ли е ЦСКА за титлата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички