Появи се и първият кандидат да отмъкне Мауридес от ЦСКА


Появи се и първият кандидат да отмъкне Мауридес от ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3066 0

Звездата на ЦСКА Мауридес вече привлича интереса на други клубове след едва 2 месеца на "Армията". Според "Тема Спорт" елитният турски Трабзонспор е готов да отправи предложение за нападателя. Изданието се позовава на местния журналист Ахмед Конанч.

Според негова публикация в Туитър Трабзон ще следи Мауридес през есента и има намерение да излезе с оферта след отварянето на трансферния прозорец през януари.

По-големият брат на нападателя – Майкон, играе в Турция, като е основна фигура в Галатасарай. Той е заявил пред местната преса, че Мауридес проявява желание да премине в тази страна. "Брат ми иска да играе в Турция", казва Майкон по адрес на Мауридес.

Таранът бе в югоизточната ни съседка през уикенда, когато посети именно своя роднина. "Червените" бяха пуснати в двудневна почивка и Мауридес ги използва, за да разгледа Истанбул заедно с брат си и половинката си.

Трабзонспор върви шести в Турция след изиграването на първите четири кръга, а в миналия сезон завърши пети. Шесткратният шампион на южната ни съседка гони класиране в Европа, а голяма звезда в състава е Бурак Йълмаз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички