Подготовката на ЦСКА в Тетевен ще премине в пълно "затъмнение"

ЦСКА замина за Тетевен вчера малко преди обяд, като за лагера тръгнаха повечето от играчите. Отборът обаче тръгна в пълна секретност, пише "Тема Спорт". От клуба дори не публикуваха информация или снимка в официалния си сайт по повод началото на първия летен лагер. Липсва и списък с футболистите.

Според изданието е планирано цялата подготовка в Тетевен да премине на тъмно, като за разлика от предходни години "червените" засега нямат намерение да пускат интервюта с новите си попълнения. На този етап пък главният мениджър Стойчо Стоилов и спортният директор Кристиано Джарета са останали в София заради текущите преговори с няколко футболисти. Най-вероятно двамата ще се присъединят към отбора директно за втората фаза в Австрия.

ЦСКА преговаря с още три потенциални попълнения

ЦСКА не е приключил със селекцията, а продължава усилени преговори с потенциални нови попълнения, съобщава "Тема Спорт". "Червените" ще вземат по...

До 17 юни столичани ще имат тежки физически занимания, а на 18-и започват с контролите - срещу втородивизионния Локо (ГО) в Тетевен. Това е първата подготовка, която кондиционният треньор Кирил Динчев ще проведе самостоятелно. От лятото на 2016-а до март 2019-а той работеше като помощник на Томас Нойберт. Клубът обаче се раздели с немския наставник още преди изтичането на 3-годишния му договор. Подробности за летния лагер на ЦСКА вижте в този материал.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!